O nama

Trigon dizalotehnika d.o.o. osnovana je 1994. godine sa sjedištem u Zaprešiću u blizini Zagreba.

Dugogodišnjim poslovanjem poduzeće se razvilo u jednog od najkvalitetnijih i najpouzdanijih distributera građevinskih strojeva u regiji.

U svom prodajnom asortimanu imamo proizvode renomiranih njemačkih proizvođača koji su također naši dugogodišnji partneri. Nudimo Vam prodaju novih ili rabljenih strojeva, a isto tako u našoj ponudi možete pronaći i najam pojedinih građevinskih strojeva.

CTE autokošare, Multitel, GSR, te Ruthmann, Wumag i Denka samo su neki od naših partnera, a ujedno su i među najkvalitetnijim proizvođačima na svijetu.

Naš partner za viseće skele i građevinske dizalice je GEDA, a partneri Böcker, Paus i Steinweg dobavljaju krovopokrivačke i građevinske dizalice. Isto tako, tvrtka GENIE je partner za teretno montažne liftove i liftove održavanja na visini te samohodne platforme, a danska tvrtka Denka za sve vrste radova na visini.

Preko 20 godina iskustva i suradnje sa svjetskim dobavljačima naše je uvjerenje u kvalitetnu ponudu i još kvalitetniju uslugu za naše klijente i njihove želje i potrebe.

Profesionalni tim prodavača i servisera s dugogodišnjim iskustvom stoji Vam na raspolaganju za sve upite u bilo kojem trenutku.

Naši ciljevi:

  • Uz maksimalnu kvalitetu ponude steći zadovoljne kupce
  • Ponuditi vrhunske proizvode najpoznatijih i najkvalitetnijih proizvođača u građevinarskoj industriji na hrvatskom tržištu, a i izvan njega
  • Našim građevinarima, krovopokrivačima, obrtnicima ponuditi sve na jednom mjestu što im omogućuje lakši rad s materijalom te kvalitetan završetak projekta

Naš moto: “Nije bitno samo prodati, već stvoriti stalno zadovoljnu mušteriju!

Trigon dizalotehnika d.o.o. se u potpunosti prilagodila hrvatskom tržištu te iz tog razloga za sve navedene strojeve u prodaji ima osiguran servis. Također, povoljno nudimo najam svih strojeva uz maksimalnu tehničku podršku za vrijeme najma.

Pravne
napomene


Trigon dizalotehnika d.o.o. će poduzeti odgovarajuće napore kako bi informacije na ovoj web stranici bile točne i precizne, ali ne daje jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti.
Svi korisnici https://trigon-dizalotehnika.hr/ suglasni su s činjenicom da snose osobnu odgovornost u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ove web stranice. Trigon dizalotehnika d.o.o. ovime isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja https://trigon-dizalotehnika.hr/ kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove web stranice. Trigon dizalotehnika d.o.o. pridržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove web stranice, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti, te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

INFORMACIJE TREĆIH STRANA

Ova web stranica sadržava informacije trećih strana i linkove na druge web stranice na Internetu nad kojima Trigon dizalotehnika d.o.o. nema nikakvu kontrolu.

ODGOVORNOST

Trigon dizalotehnika d.o.o. ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije.

Trigon dizalotehnika d.o.o. poštuje privatnost posjetilaca svojih online site-ova i prikupljat će podatke o identitetu osoba (ime i prezime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa) samo kad su ustupljeni dobrovoljno. Te podatke ćemo koristiti kako bismo udovoljili vašim zahtjevima za informacijama, odnosno bolje razumjeli vaše potrebe. U svezi s tim, povremeno ćemo vaše osobne podatke koristiti kako bismo stupili u kontakt s vama.
Izričito izjavljujemo da Trigon dizalotehnika d.o.o. neće prodavati ili na bilo koji drugi način, osim gore navedenog, koristiti vaše osobne podatke niti ih prenositi bilo kojoj trećoj strani bez vašeg odobrenja. Sve promjene politike zaštite privatnosti na Internetu Trigon dizalotehnika d.o.o. bit će pravodobno objavljene na ovoj web stranici ili vam na drugi prikladan način biti učinjene dostupnima.

Zanimljivosti

Sredstvo za štednju (Oplemenjivanje goriva)

Što je EXMILE?

EXMILE sadrži encime (biološke katalizatore) koji se dobivaju iz biljaka. Encimi oplemenjuju gorivo (benzin, diesel i ulje za grijanje) tako da beskorisne sastojke pretvaraju u korisne čime se sagorijevanje u motorima, odnosno plamenicima čini učinkovitijim. Motor će raditi mirnije, utrošak goriva se smanjuje za 5 do 15%, a ujedno se značajno smanjuje i emisija štetnih plinova.

EXMILE je razvijen 30-tih godina od strane japanskih znanstvenika i već se tijekom više od 15 godina dokazao na tržištu te se upotrebljava u više od 20 različitih zemalja. U nekima od tih zemalja stavlja se na tržište pod imenom smile+ pa smatramo da bi se i njemačkim korisnicima automobilskog goriva i goriva ulja za grijanje trebala dati prilika za korištenje tog izvanrednog proizvoda.

Uz različite encime EXMILE sadrži isključivo čisti kerozin koji služi kao noseći materijal za encime kako bi se oni mogli dobro izmiješati s gorivom. EXMILE se jednostavno stavlja u spremnik vozila neposredno prije punjenja gorivom.

Filtar za čestice čađi i EXMILE

Moderni diesel-automobili u najvećem broju slučajeva imaju dugi vijek trajanja, veću učinkovitost i štedljivi su.

No ono na što mnogi vozači diesel-automobila ne misle, te stoga to niti ne uzimaju u obzir, jest činjenica da se u većini diesel vozila stvaraju čestice čađi koje se nakon prijeđenih 80.000 do 150.000 kilometara zgušnjavaju s pepelom.

Posljedica: Najprije pada učinkovitost u vožnji, a u konačnici vozilo potpuno stane.

Većina proizvođača i radionica nude u takvom slučaju samo izmjenu filtra, a to zajedno s ugradnjom košta oko 1000 Eura ili čak i više, ovisno o modelu.

Mnoge se čestice čađi zgušnjavaju, a ukoliko se često voze kraće relacije, to se može dogoditi čak i ranije. Stručno čišćenje traje najčešće nekoliko dana, te također ne štedi naše financije. Jeftina čišćenja čestica čađi ne preporučujemo jer nam to puno ne koristi, niti ne traje dugo. Često se postupak mora ponoviti već nakon nekoliko tisuća kilometara, ili si moramo nabaviti novi dio.

Rješenje vam je pred nosom. Koristite, jednostavno, prevencije radi, EXMILE. Encimi reduciraju čađ diesel plinova vrlo učinkovito (do 40%) pa tako istodobno čuvate i vašu lisnici i vaš okoliš.

Upute: EXMILE treba zaštititi od izlaganja direktnom sunčevom zračenju i skladištiti ga na temperaturi ispod 70°C jer se u protivnom encimi razgrađuju.