BÖCKER mobilni kranovi za dizanje tereta i rad na visini

BÖCKER mobilni kranovi za dizanje tereta i rad na visini

BÖCKER dizalice za selidbe

Junior Junior model je najmanja u seriji Böckerovih (Boecker) selidbenih dizalica, te zbog svojih malih dimenzija prolazi kroz vrata. Olakšava selidbe iz dvorišta, odnosno uskih prolaza koja su...
 

Junior

Junior model je najmanja u seriji Böckerovih (Boecker) selidbenih dizalica, te zbog svojih malih dimenzija prolazi kroz vrata. Olakšava selidbe iz dvorišta, odnosno uskih prolaza koja su teže dostupna za pristup. Prostrana platforma podiže i spušta razne komade namještaja s velikom sigurnosti. Iznimno precizna i laka za rukovanje u svim režimima rada.

Piccolo

Ovaj lift je vrlo praktičan iako je prikolica, jer može brzo i pouzdano dohvatiti teško dostupna mjesta. Također, bez imalo napora može transportirati terete i do 250 kg ukupne mase. Kada stvari postanu „tanke“, koristeći taj termin u svrhu vremena i prostora Piccolo pokazuje svoju snagu. Brzo i lako se postavlja na mjesto rada, još se lakše premješta na drugu lokaciju

Euroblitz

Laka dizalica za selidbe koja može podići 300 kg raznog tereta nikoga na ostavlja ravnodušnim. Teret podiže čak do 12 katova i s lakoćom povezuje udaljene i visoke radne plohe. Na niskim i udaljenim transportnim visinama dizalica može raditi zbog široko ugrađenih stabilizatora na postolju dizalice. Lagani i kratki tračni nastavci u konačnici nude kompaktnu i laganu dizalicu pogodnu za prijevoz.

Jumbo

Najjači i najbolji u klasi dizalica za selidbe na prikolici. Jumbo je uistinu pravi radnik, vidljivo ojačan i prilično robustan. Sa specijalno razvijenim tračnim profilima nudi najbolje performanse gdje se za selidbe upotrebljavaju teške transportne platforme. Nova generacija teleskopskih tračnica s ojačanim profilima omogućuje podizanje tereta ukupne mase čak do 500 kg. Ekstremno visoki transportni potencijali na velike visine kombinirani s velikim faktorom sigurnosti daju do znanja da je Jumbo zaista specijalist u podizanju teških tereta.

Pick Up verzija

Böcker dizalice (Boecker dizalice) za selidbe mogu biti ugrađene na vozilo! Brzo na mjestu rada i još brže spremne za rad. Ove tako zvane „Pick Ups“ dizalice imaju veliku sposobnost mobilnosti i stoga su pogodne za kratke poslove selidbi. Gdje god su brzina i fleksibilnost važni, Böckerovi Pick Ups su u pravi odabir opremljeni s dizalicama za selidbe.

Sve ostale autokošare i škaraste platforme možete pogledati na: www.trigon-dizalotehnika.hr
te na Youtube: TRIGON DIZALOTEHNIKA
 

 

Ponuda ostalih novih strojeva od proizvođača Böcker :