Objavljeno: 10. 07. 2015.
XMILE - Sredstvo za štednju, čišćenje i oplemenjivanje goriva

Što je EXMILE (XMILE)?

EXMILE i njegovi encimi

EXMILE sadrži encime (biološke katalizatore) koji se dobivaju iz biljaka. Encimi oplemenjuju gorivo (benzin, diesel i ulje za grijanje) tako da beskorisne sastojke pretvaraju u korisne čime se sagorijevanje u motorima, odnosno plamenicima čini učinkovitijim. Motor će raditi mirnije, utrošak goriva se smanjuje za 5 do 15%, a ujedno se značajno smanjuje i emisija štetnih plinova.

EXMILE je razvijen 30-tih godina od strane japanskih znanstvenika i već se tijekom više od 15 godina dokazao na tržištu te se upotrebljava u više od 20 različitih zemalja. U nekima od tih zemalja stavlja se na tržište pod imenom smile+ pa smatramo da bi se i njemačkim korisnicima automobilskog goriva i goriva ulja za grijanje trebala dati prilika za korištenje tog izvanrednog proizvoda.

Uz različite encime EXMILE sadrži isključivo čisti kerozin koji služi kao noseći materijal za encime kako bi se oni mogli dobro izmiješati s gorivom. EXMILE se jednostavno stavlja u spremnik vozila neposredno prije punjenja gorivom. 

Filtar za čestice čađi i EXMILE

Moderni diesel-automobili u najvećem broju slučajeva imaju dugi vijek trajanja, veću učinkovitost i štedljivi su. No ono na što mnogi vozači diesel-automobila ne misle, te stoga to niti ne uzimaju u obzir, jest činjenica da se u većini diesel vozila stvaraju čestice čađi koje se nakon prijeđenih 80.000 do 150.000 kilometara zgušnjavaju s pepelom.

Posljedica: Najprije pada učinkovitost u vožnji, a u konačnici vozilo potpuno stane.

Većina proizvođača i radionica nude u takvom slučaju samo izmjenu filtra, a to zajedno s ugradnjom košta oko 1000 Eura ili čak i više, ovisno o modelu.

Mnoge se čestice čađi zgušnjavaju, a ukoliko se često voze kraće relacije, to se može dogoditi čak i ranije. Stručno čišćenje traje najčešće nekoliko dana, te također ne štedi naše financije. Jeftina čišćenja čestica čađi ne preporučujemo jer nam to puno ne koristi, niti ne traje dugo. Često se postupak mora ponoviti već nakon nekoliko tisuća kilometara, ili si moramo nabaviti novi dio.

Rješenje vam je pred nosom. Koristite, jednostavno, prevencije radi, EXMILE. Encimi reduciraju čađ diesel plinova vrlo učinkovito (do 40%) pa tako istodobno čuvate i vašu lisnici i vaš okoliš.

Upute:

EXMILE treba zaštititi od izlaganja direktnom sunčevom zračenju i skladištiti ga na temperaturi ispod 70°C jer se u protivnom encimi razgrađuju.

  Zanimljivosti - Sve